Varför använda rostskydd?

Rostskydd skyddar din bil från de hårda och fluktuerande klimatförhållandena i Sverige. I kombination med den höga konsumtionen av salt och kemikalier på vägarna på vintern ger detta optimala förutsättningar för rost i bilarna. Många bilar är utvecklade och producerade för användning under andra förhållanden än våra – därför är underredesbehandling av din bil mycket viktig och rostskydd säkerställer din investering i bilen. Tectyl rostskydd erbjuder många fördelar – undvik rostangrepp, uppnå ett bättre försäljningsvärde och minska kostnaden för reparationer och reservdelar.

Tectyl tänker på miljön

Idag erbjuder Tectyl även en miljövänlig underredesbehandling/ett rostskydd utan lösningsmedel. Det producerar inte typiska lukter eller skadliga ämnen som droppar från bilen.

Speciellt med en Tectyl Miljövänliga underredesbehandling:

  • Inga lösningsmedel och 30% mindre åtgång
  • Inga ångor eller skadliga ämnen
  • En extremt hållbar kvalitetsprodukt
  • Att produkten är luktfri (du behåller doften av ny bil)

Standard rostskydd (Olja/vax) – rostskydd för alla bilar

Om du har en äldre bil som tidigare kan ha fått rostskydd ska du välja vår kompletta vaxbaserade behandling av rost. Det fungerar bra för alla bilar, inklusive bilar som har några år bakom sig, även om det gamla rostskyddet är av ett annat märke.