Image

Uppgradering av Valvoline™ SynPower™ DX1 0W-20 & SynPower™ DX1 5W-30

Vi är glada att kunna meddela uppgraderingen av SynPower DX1 i linje med GM dexos1™ Generation 3-specifikationerna.

VALVOLINE SynPower – OEM-godkänd syntetisk motorolja av premiumkvalitet. Tillverkad för ultimat prestanda och skydd under alla driftsförhållanden, är SynPower utformad för att uppfylla de senaste standarderna från ledande motortillverkare.

Valvoline uppgraderade de två formuleringarna i SynPower DX1-serien: Valvoline SynPower DX1 0W-20 och Valvoline SynPower DX1 5W-30 från och med den 1 september 2022. Med uppgraderingarna gjorde Valvoline övergången, som krävs av GM, från GM dexos1 Generation 2 till GM dexos1 generation 3. “På Valvoline väljer vi formuleringarna för våra produkter noggrant för att säkerställa att de inte bara uppfyller utan överträffar specifikationen.” Nadia Nieuwland, Light Duty Product Technology Manager Valvoline EMEA.

SynPower DX1 0W-20 har formulerats för att möta GM dexos1™ Gen 3 smörjmedelsspecifikation. DX1 0W-20 är designad för att bibehålla bränsleeffektiviteten i fordon med DPF och GPF, där en 0W-20 rekommenderas.

Formulerad för bensin-, hybrid-, LPG-personbilsmotorer och skyddar GDI-motorer (Gasoline Direct Injection) från Low-Speed Pre-Ignition (LSPI). Rekommenderas för applicering i låga temperaturer. Lämplig för användning i Euro 4, 5, 6 motorer med DPF (Diesel Particulate Filter) och GPF (Gasoline Particulate Filter) teknologi där viskositeten 0W-20 är tillåten.

Kontrollera alltid bruksanvisningen för rätt oljespecifikation att använda.

SynPower DX1 5W-30 har formulerats för att möta GM dexos1™ Gen 3 smörjmedelsspecifikationer. DX1 5W-30 är designad för att bibehålla motorns prestanda i fordon, där en 5W-30 rekommenderas.

SynPower DX1 5W-30 uppfyller den nyligen antagna API SN Plus-klassificeringen, skyddar GDI-motorer (Gasoline Direct Injection) från Low-Speed Pre-Ignition (LSPI).

Lämplig för bilar med TWC (Three Way Catalyst) och bakåtkompatibla med GM-modeller före 2018 som använder GM dexos1™-motoroljor.

Kontrollera alltid bruksanvisningen för rätt oljespecifikation att använda.