Nytt utbud av hydraloljor

Nu introduceras nya produkter till vår industriportfölj – Valvoline Ultramax Pro HLP och HVLP hydrauloljor. Med denna nya produktlinje utökar Valvoline sitt utbud av hydrauloljor. Produkterna kommer att kombinera innovation med beprövade Valvoline-processer och teknologi för att förse marknaden med ett högkvalitativt, omfattande sortiment av produkter, designade för att ge överlägsen utrustningsprestanda och skydd.

Valvoline Ultramax Pro HLP- och HVLP-hydraulikoljor är utformade för mobil och stationär utrustning som arbetar under de tuffaste förhållanden. Utrustade med avancerade tillsatser möjliggör de stor viskositetsstabilitet, exceptionellt slitageskydd och förlängd livslängd. Som sådana är de idealiska för en rad industri- och schaktsystem.

Alla Ultramax PRO HLP och HVLP hydrauloljor har formulerats för att uppfylla BOSCH REXROTH och PARKER (DENISON) krav. De finns i en mängd olika ISO-viskositetsgrader.

Valvoline Ultramax Pro HLP- och HVLP-hydraulikoljor är speciellt utformade för att vara lämpliga för ett brett spektrum av applikationer. Deras exceptionella viskositetsstabilitet och förmåga att motstå extrema temperaturer och tunga belastningar gör dem perfekta för utrustning som arbetar under de mest krävande arbetsförhållanden. De används i maskiner där överlägsen smörjning, skydd och prestanda är en nödvändighet.

Valvoline Ultramax PRO HVLP- och HLP-hydraulikoljor används i både mobila och statiska hydrauliska system, inklusive hydrauliska kranar och hissar, lastare, skjutstativtruckar, gaffeltruckar, dumpers, lastramper, bakluckor och så vidare. De används också i hydrauliska system som arbetar i extremt varma eller kalla miljöer, såsom hissar i höga byggnader, hydrauliska styrhytter i fartyg eller gaffeltruckar i fryslager.

Våra Ultramax PRO HLP och HVLP hydrauloljor är också formulerade för att användas som luftkompressoroljor.

Valvoline Ultramax PRO HLP- och HVLP-produktsortimentet är formulerat med mineralbasoljor av högsta kvalitet och avancerade tillsatser som lovar ultimat skydd och prestanda, även under de svåraste driftsförhållandena. 

För mer information om dessa produkter, inklusive fullständiga specifikationer, besök Valvoline.se