,

Tectyl ett givet alternativ när man pratar vindkraft

Tectyl ställer ut på Winterwind den 27 – 29 mars i Åre och har en produkt som är helt perfekt inom vindkraften. Med Tectyl så sänker man inte bara underhållskostnaden utan man värnar också om miljön då Tectyl produkter är framtagna med miljön i fokus.

-Vår produkt för att minska korrosion bör vara en självklarhet när man tänker på i hur oskyddat ett vindkraftverk är och i den miljö som den står i med exponering från väder, vind, fukt, sol 356 dagar om året, säger Jesper Lykke, Tectyl. 

Winterwind är ett internationellt måste för alla som arbetar med frågor som rör vindenergi i kalla klimat. Winterwind erbjuder seminarier, debatter, affischutställning, nätverkande, sociala evenemang en Open Innovation Contest, OIC och tekniskt besök, parallellt med konferensen är det också en mässa med företag inom branschen som utsällare.

 Winterwind hittade tidigt sin egen nisch inom vindkraft i kallt klimat och samlar varje år världens vindenergiproffs i Sverige för att diskutera utmaningarna med att generera vindkraft i kalla klimat. 

-Det är första gången som vi ställer ut och deltager i Winterwind men vi är fullt övertygade om att vår produkt kommer vara en självklarhet när du sätter ett vindkraftverk. Vi har mångårig erfarenhet ifrån industrin och fordonsbranschen som vi plockar med oss in på denna marknad, berättar Martin Edvardsson, KAM Nordic Auto Supply (bolaget som har Tectyl).

Deltagare är världens proffs inom vindenergi som forskare, ingenjörer, tillverkare, utvecklare, konsulter, investerare, vindkraftsägare, studenter och O & M-leverantörer.

Det viktigaste mötet för vindenergi i kalla klimat!

-Tag chansen att få mer information kring hur Tectyl kan sänka dina service- och underhållskostnader. Vi har ett stort sortiment av miljövänliga produkter som både tar hand om rosten och värnar om miljön, avslutar Martin Edvardsson.