ValvolineTM Global Operations och Aston Martin Aramco Cognizant Formula One® Team tillkännager strategiskt partnerskap

Aston Martin Aramco Cognizant F1 och Valvoline – två varumärken rika på motorsporthistoria – är stolta över att kunna tillkännage ett långsiktigt tekniskt och varumärkessamarbete.

Valvoline Global blir AMF1 Teams officiella smörjmedelspartner där bilarna från Fernando Alonso och Lance Stroll kommer att bära de ikoniska märkesfärgerna från Valvoline. 

AMF1-teamet och Valvoline Global kommer att arbeta nära tillsammans för att utveckla Valvoline-produkter som kommer att förbättra prestandan och framgången för AMF1-teamet. Detta kommer också att gynna Valvoline-varumärkets globala räckvidd och utveckling av framtida produkter för att hjälpa till att driva fordonsvärlden framåt mot en mer hållbar framtid.

Varumärket Valvoline är ett original inom motorsport, och skaparen av den första racingoljan någonsin. Med mer än 250 år av kombinerat arv och expertis delar Aston Martin och Valvoline Global en ömsesidig passion att uppfinna, utmana och vinna – på och utanför banan.